Adresser till privatpersoner

Adresser till privatpersoner med kvalitetsgaranti

När du vill nå privatpersoner i Sverige så behöver du se till att de adresser till privatpersoner som du använder för dina utskick är uppdaterade, annars kan det bli väldigt kostsamt med de felutskick som kan uppstå. Våra adressregister till privatpersoner uppdateras dagligen via Skatteverket så du kan inte få färskare adresser.

I menyn ”PRODUKTER” högst upp kan du välja på flera parametrar när det gäller adresser till privatpersoner. Du kan skicka in din förfrågan väldigt detaljerat varpå vi återkommer med svar ofta inom ett par timmar under helgfria vardagar.

Vill du ha adresser till privatpersoner som äger en villa eller en bostadsrätt? Eller så kanske du vill ha adresser till bostadsrättsinnehavare ? Eller varför inte nå nyinflyttade personer eller personer som firar något slags jubilar? Vi kan till och med leverera adresser till avlidna personer (dödsbon) och även adresser till barn för DR utskick som i så fall riktas mot målsman.

Vi hoppas att vi får bli din samarbetspartner när det gäller att leverera adresser till privatpersoner och om du inte hittar det du söker just här så tveka inte att kontakta oss! Vi har lång erfarenhet av att ta fram adresser för olika behov och kan omöjligt presentera allt på vår hemsida. Så är du osäker, kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation kring adresser till privatpersoner.

 

Sökformulär
Använd formuläret för att göra en kostnadsfri sökning på privatpersoner. Detta är ingen bindande beställning. När antalsberäkningen är klar skickar vi er en siffra på antal träffar och en offert.

 

  Geografiskt område

  Fyll i län, kommuner, postnummer eller församlingar. Postnummer kan även anges i ett eller flera intervall, te.x. 80592-80599, 80826-80828

  RikstäckandeLänKommunPostnummerFörsamling

  Välj kön

  Välj om det ska vara män, kvinnor eller både män och kvinnor.

  Kvinna & manEndast kvinnorEndast män

  Välj ålder

  Födelseår - från och med
  Välj från år och månad för att ange hur gamla personerna max ska vara.

  Födelseår - till och med
  Välj år och månad för att ange hur ung personerna max ska vara.

  Välj inkomst

  Välj önskat inkomstintervall från lägsta taxerade inkomst till hösta taxerade inkomst.

  Inkomst till:

  Telefon

  (ska ej väljas tillsammans med inkomst)

  Välj om ni vill ha antalsuppgifter med telefonnummer.

  Inga telefonnummerEndast de som har ett fast telefonnummerEndast de som har ett mobilt elefonnummer (endast marknadsundersökningar)

  NIX-Telefon

  Välj om det ska vara med NIX-Telefon om ni valt fast telefoni. Mobilnummer kan ej nixas.

  Ingen NIX-markeringNIX-Markering (vid marknadsunders., forskning & samhällsinfo)Endast NIX-fria telefonnummer

  Antal adresser per hushåll

  Välj om det räcker med en adress per hushåll eller om alla som stämmer in ska räknas.

  En adress per hushållAlla i hushållet som stämmer in

  Mottagare av offert:

  Då var det klart!
  Fyll i era kontaktuppgifter så noga som möjlig så återkommer vi med information om hur många träffar det blir och vad priset för dessa adresser hamnar på.Vill ni sedan beställa adresserna eller ställa ytterligare frågor om urvalet är det bara att svara på offerten ni erhåller.

  Klicka på knappen för att skicka denna förfrågan om adresser till privatpersoner.