adressregister till företag, adresser till privatpersoner, adresser till förskolor, adresser till BRF och fastighetsägare

Köpa leads för ökad försäljning

Att köpa leads ger snabbt en ökad försäljning

När du vill köpa leads till din målgrupp så är BizWell rätt partner för dig i leads djungeln. Det finns olika typer och olika kvalitér av leads. Vi hjälper dig gärna med att ta fram ett koncept för leadsgenerering utifrån dina önskemål.

Hur fungerar det att köpa leads?

Om ditt företag funderar på att köpa leads så tittar vi tillsammans på er aktuella produkt eller tjänst och vilken typ av information som ni behöver samla in för att leads ska räknas som kvalificerade leads. Generellt sett så påverkas priset per lead av vilken typ av leads ni vill ha (t.ex. live leads, redan insamlade leads) hur specifik produkt/tjänst ni erbjuder samt vilken information ni behöver samla in för varje lead.

När vi ramat in ert case så tar vi därefter fram kampanjer som vi kör i utvalda medier för bästa möjliga resultat. Ni betalar bara för varje korrekt lead som vi levererar och vi kan genom våra branschkontakter och expertis förse er med mycket bra leads till bra priser. Vi kan automatisera processen så att ni får leads varje dag, vecka eller månad beroende på hur ni föredrar att bearbeta era leads.

Om du har frågor kring att köpa leads och vill ha en kostnadsfri konsultation kring just ert koncept så tveka inte att kontakta oss redan idag!

vill du nå specifika beslutsfattare inom näringslivet direkt?

klicka här!

BizWell.se ger dig direkt access till hela näringslivet samt över 1,6 miljoner beslutsfattare

Behöver du personlig hjälp?

Använd knappen till höger så ringer vi upp dig så fort som möjligt eller så ringer du oss på 08-12 44 25 55.