adressregister till företag, adresser till privatpersoner, adresser till förskolor, adresser till BRF och fastighetsägare

Mailadresser till företag och privatpersoner

Mailadresser till företag & privatpersoner med kvalitetsgaranti

När du vill köpa mailadresser till företag eller mailadresser till privatpersoner så finns det några viktiga saker att tänka på. Det viktigaste är att adresserna måste vara uppdaterade och färska så att du inte spenderar pengar i onödan på felaktiga utskick och självklart korrekt insamlade. Vi uppdaterar våra e-post register varje dag vilket innebär att den information som du beställer är av absolut högsta kvalitet.

Mailadresser till företag

Vi uppdaterar våra databaser dagligen. När du köper mailadresser till företag så får man alltid räkna med några s.k. ”hårda” studsar men vi har en unik garanti där vi utlovar minst 90% aktiva mailadresser i varje order. Eftersom vi alltid stämmer av varje e-post register innan leverans så uppnår vi dock ofta nivåer kring 95-97% aktiva mailadresser till företag.

Du kan köpa mailadresser till företag direkt på adresserdirekt.se baserat på bransch eller geografi men vi kan självklart även leverera mycket mer specifika målgruppsurval! Om du t.ex. vill selektera på omsättning, antal anställda eller om du vill ha personliga mailadresser till beslutsfattare så kan vi ta fram detta åt dig från över de 500 titlar som vi har tillgängliga. Du kan själv göra sådana sökningar på https://bizwell.se/mailadresser/ eller kontakta oss.

Mailadresser till privatpersoner

När du ska skicka e-post till privatpersoner så gäller helt andra, mycket striktare regler än när du skickar e-post till företag. Enligt gällande lag så måste det finnas ett uttryckligt godkännande från mottagaren, s.k. ”opt-in” där denne accepterat att motta e-post utskick från er. BizWell arbetar endast med seriösa marknadsföringskanaler där vi alltid erhåller opt-in för just ert företag. Opt-in källan sparas tillsammans med en s.k. ”timestamp” utifall någon mottagare skulle ifrågasätta varför denne mottar ert mail.

Man kan inte köpa e-post adresser till privatpersoner hur som helst utan det krävs kompetens och bearbetning för att få till ett register som man kan skicka på. Kontakta oss gärna om ni vill ha mer information kring mailadresser till privatpersoner.

I menyn till höger så kan du välja vilken typ av e-post register som du är intresserad av. Du kan här välja att sortera antingen länsvis eller på några av de mes populära branscherna. Om du inte hittar ett register som passar dig så kan du via “Eget urval” komma i kontakt med oss så kan vi ta fram väldigt specifika målgruppsurval baserat på just dina önskemål.

Lägg inte dagar och veckor på att ta fram mailadresser! Köp istället ett färdigt register från oss och kom igång med din e-post kampanj omgående.

Spara tid – Skicka din förfrågan direkt så återkommer vi snabbt!

Tänk på att vara så specifik som möjligt när du utformar din förfrågan.

vill du nå specifika beslutsfattare inom näringslivet direkt?

klicka här!

BizWell.se ger dig direkt access till hela näringslivet samt över 1,6 miljoner beslutsfattare

Behöver du personlig hjälp?

Använd knappen till höger så ringer vi upp dig så fort som möjligt eller så ringer du oss på 08-12 44 25 55.